materiał zastosowano ten sam , zależy którego miałeś tall bara bo v3 będzie miał 95mm wzoniosu więc też będzie się podginał, jak każda kierownica. Tym bardziej że mutant jest o 100g prawie lżejszy, w dodatku ma dziury. Jeździłem na district'cie i jak kierownica, jedyne co to szeroka i wyższa w porównaniu do innych. Wynalazek zastanów sie co piszesz i nie pieprz farmazonów bo najpierw piszesz że słyszałeś że ma przyjemne gięcia, a później że na niej jeździłeś i ma fajniesze gięcia. Ogarnij sie
tylko uwzględnij to ile zostało sprzedanych districtów a ile tall barów, to jest przepaść. Choć sam osobiście wziąłbym mutanta, ponieważ nie lubie tej monoticzności ns, dart, octan, ns, dart ....
BikeRider "słyszałem ze przyjemne gięcia ale różnie jak kto woli nisko czy wysoko" odnosi się to tak ze kilku znajomych śmiga na kierze i mówią ze spoko z dłuższego użytkowania , jeździłem na nich chwile bo nigdy ich nie kupiłem ale miałem porównanie co do Ns i Tall bar dlatego mówię tall bar bo ns mi nie przypadł do gutu