Temat, w którym można zamieszczać ostrzeżenia o nieuczciwych kontrahentach. Pamiętajmy o ustawie o ochronie danych osobowych!
Roody napisał/a:
Artur B. - Artin.van.bruyen - oszust z Krotoszyna. Czekałem nad paczkę ponad miesiąc, a w dodatku przedmiot niezgodny z opisem. odradzam transakcji z tym uzytkownikiem. jutro ide zglosic sprawę na policje, bo nie moge sie z nim skontaktowac. http://www.oldforum.bikeaction.pl/viewtopic.php?f=75&t=84441
Też czekałem miesiąc na rame od niego, ten typ to jakiś pajac, gdyby nie jego kolega ramy bym nadal nie miał.
artin.van.bruyen napisał/a:
chyba kalendarz wam sie popsuł bo u ciebie miesiąc trwa 2,5 tygodnia, wyszystko zgodne z opisem było, fakt z przesyłką nie tak jak być powinno ale sprzęt był według opisu....
dobra, ty juz sie ***** nie udzielaj. rozmawialismy 28 czerwca, towar mial byc wyslany 29/30 czerwca, a dostalem 21 lipca, wiec policz ile to jest. zero kontaktu, telefon wylaczony, gg milczy. zgodne z opisem? pierdoliles mi na gg ze kiera jak nowa, stan ideal, a była cięta. a ja cietej nei chcialem, jakbym wiedzial ze jest cieta to bym jej nie bral. zreszta ***** co sie odwlecze to nie uciecze pajacu.
Grzeczniej prosze, i bez ściem może jeszcze ci kur.. przysłałem dętke zamiast oponki?? hahaha kupił za 1/4 i sie wkurwia bo mu sie z paczką spuźniłem, bezsens, i bez straszenia prosze, bo nie wiem czy byś był taki cwany sam na sam bo widze że leszcz jesteś, a tym językiem w awatarze możesz muchy gonić (i nie lataj że cie obrażam bo sam zaczołeś a mój post nie jest obraźliwy)
nie mam zamiaru sie tłumaczyć w tym temacie dlatego to mój ostatni post ;]
Odradzam jakichkolwiek transakcji z Liskiem - http://bikeaction.pl/profile/244 Kupiłem od niego koło. Ciągle leciał w ciula, niby zgubił kartkę z numerem przesyłki i ciągle jakaś inna historyjka. Paczkę wysłał dopiero po miesiącu, tu nie koniec zabawy. Koło, które otrzymałem na obręczy miało 3 wgnioty, było dość mocno scentrowane. Opona, którą mi wysłał nie była tą sama oponą, którą miałem otrzymać z zdjęcia. Ogólnie rzecz biorąc WON z takimi oszustami.
Ps. otrzymałem paczkę ekonomiczną, zapłaciłem za priorytetową (30zł).