Siemano z kumplem planujemy zrobic jak w temacie basen do nakurwiania wrecz katowania trickow,lecz mamy problem z wypelnieniem go bo juz konstrukcja to prawie zalatwione.Macie jakies pomysly skad WZIAC gąbke lub cos podobnego? prosze knownangle
fotele, samochodowe, lozka materace.. w googlach znjadziesz;D np firmy tapicerskie itd
Ivv masz jakies namiar jakies dane, linki lub cokolwiek?
Ja najpierw spisalem z googli okolo 60 numerow tapicerow z calego krakowa, i moze z 6 dalo mi gabki, a 1 daje nadal, ale w duzych ilosciach dostalem wiec prawie wypelnilem cały basen, 2x bylem na auto-zlomie tam gdzie skupują auta po wypadkach dali mi naprawde duzo gabek za flache (maja duzo kanap ktore wyrzucaja) a samochodowe maja spoko miekkosc jak rozerwiesz na mniejsze kawalki. Reasumujac - Tapicerzy, Autozłomy/złomowanie samochodów. I na to wszystko Baner 7mx4m z firmy robiacej reklamy tez za flache sie udało załatwic i gąbeczki zawsze suchutkie :)
Tak to wygląda :
http://www.pinkbike.com/photo/6833960/
okolo 80cm ale powiem Ci ze przdalby sie wyzszy czasem bo wlasnie skrecilem kostke przebijajac sie przez gabk i jak bede mial wiecej gabek to podwyze. Szerokosc zrob 6m bo nieraz jak teraz mam 4m to przy TW jebe o boki i musze materace podkladac. Mysle ze glebokosc 120cm byla by juz mega git, szerkosc 6m no i dl ja mam 7 i jest luz, 6 starczy spokojnie.