Witam mam taki problem zdobylem pedaly ns aerial pro po grindowaniu i zaczolem je odnawiac kupilem nowe lozyska zaslepki od lozysk wyszlifowalem korpus kupilem nowe piny pomalowalem proszkowo itd. i tu rodzi sie moje pytanie bo gdy juz po malowaniu je dostalem to troche na lozysku slizgowym bylo farby wiec ja usunolem scansolem i wszystko zeszlo kiedy juz zaczolem je skrecac to dalem na lozysku slizgowym smar finish line dostalem go do osi tytanowej z USA i jak je skrecilem to wogle sie nie krecily ale z kolega odkrylismy problem ze sie lozysko slizgowe przesunelo i ja je wybilem wszystkie zadzory usunolem papierem sciernym i spowrotem zamontowalem ,dalem tego smaru i kreca sie dosyc ladnie ale zauwazylem ze maja taki luz przy koncowce osi tam od srony lozyska slizgowego gora-dol nie lewo-prawo jak sie dosyc czesto robi nie mam jeszcze skonczonego roweru i na nich jeszcze nie jezdzilem i moje pytanie brzmi czy tak ma byc bo jak zamontuje kola i troche popedaluje to wydaje mi sie ze wyczowam luz jak to usunac dalem bardzo duza liosc smaru i problem na chwile zniknal ale jak je zamontowalem to sie pojawil kupic nowe loze slizgowe mial ktos juz taki problem bo wiem ze akurat jest taki luz w tych modelach ale nie wiem czy taki ze go sie wyczowa