Rama: Dart Two4Player '11
Widelec: Fox 36 Float
Kierownica: Funn FullOn 50x710mm
Mostek: Dart Funky
Gripy: ?
Barendy: Eastern PCV
Stery: Dartmoor Moloko
Siodło: MacNeil Capital Sl
Sztyca: Dartmoor Fusion
Zacisk: custom
Korby: Shimano Deore FC-M532
Support: Shimano LX
Zębatka: Romed 25t
Łańcuch: Jakiś przypadkowy za 15 złych
Pedały: HT Nano PA12A plastiki z metalowymi pinami
Napinacz: custom
Kaseta: freecoaster 9t
Koło przód:
Obręcz: Dartmoor Rider '11 24'
Szprychy: 18x Sapim Black z czarnymi aluminiowymi nyplami, 18x DT Champion Silver ze stalowymi nyplami
Piasta: Dartmoor X-drive
Opona: KHE Mac 2 Park 24' Zwijana
Dętka: nie pamiętam
Koło tył:
Obręcz: Dartmoor Rider '11 24'
Szprychy: 18x Sapim Black, 18x DT Champion Silver, stalowe nyple DT
Piasta: KHE Geisha MTB
Opona: Schwalbe MowJoe 24x1,85'
Dętka: nie pamiętam
Hamulec tył: Hayes Stroker Trail na tarczy magura 160mm + rotor Bengal
Modyfikacje:
-Rama ma rozwiercona haki, CS~355mm, WB~990mm.
-Widelec ma pocharataną lagę, dolne golenie od vanilli i jest zrobiony na ok 70mm skoku.
-Zacisk siodła to rzeźbiona obejma accenta i dźwignia mimośrodowa Specialized.
-Korby mają ciachnięty i rzeźbiony pająk, zdarty lakier od zewnątrz. Ponadto są skręcane na patent rapu w postaci grzybka steru, śrubki i nakrętki od szybkozamykacza koła.
-Koła są zaplecione w ten sposób, że szprychy zakręcone w jedną stronę są czarne a w drugą srebrne, nyple są pod kolor szprych.
-Przednia piasta ma zdartą anodę.
-Geisha jest zmodowana na bolty (UP: jeden gwint się upierdolił więc z prawej strony zawitała drążona półośka), ma założone lżejsze aluminiowe podkładki, najtańsze łożyska i mniejszy 9-zębowy driver.
Tylna opona ma ciachnięte zewnętrzne rzęty klocków.
Mostek ma zdjęty kolor i dorobione customowe klapy.
Waga: 10,8 na wadze łazienkowej
A co się nie zgadza z regulaminem? brakuje dwukropka w temacie? czy waga "na wadze dla grubasów" nie jest wiarygodnie potwierdzona? o co chodzi panie Fawkes? Dobra, przestudiowałem trzy razy regulamin i chyba wszystko jest na cacy panie szefie.
A przy okazji, jak już mam twoją uwagę, może uda się za pomocą ciebie dotrzeć do jakichś adminów z tą sprawą http://bikeaction.pl/forums/topic/998/prywatna-wiadomosc-problem/view/post_id/9964
Gejsza jest friko a driver jest z bmxowej geishy bo seryjny jebnął w pół.
Mostek mi się podoba tylko kiepsko wygląda z tą wystającą nad niego sterówką. Ale sterówki nie ciachnę bo planuję rotor hydrauliczny. Niby mam jeszcze mostek Funky ale on wcale nie jest ładniejszy. Może trochę go porzeźbię diaxem i założę.